Esports

1-2: Primera derrota de la temporada

El Barça, sense inspiració ni sort, es complica el camí a la Champions amb una inesperada derrota al Camp Nou davant el Rubín Kazan

El Barça ha perdut el primer partit de la temporada i ho ha fet on menys s'esperava i on més mal fa, a la Champions, al Camp Nou i davant un equip modest com el Rubín Kazan (1-2), a priori condemnat al paper de ventafocs del grup

El partit ja ha començat malament, amb una entrada pobre al Camp Nou i amb un gol en fred, al minut 2, de Raiazantsev, que ha provat sort des de molt lluny i li ha sortit un cacau que ha entrat per l'escaire. El Rubín venia a defensar-se i el 0-1 els ha fortificat encara més en la seva idea.

El Barça ho ha intentat per tot arreu, però sempre li ha faltat una mica de precisió i una mica de velocitat per crear ocasions molt clares de gol. Tot i això, ha aconseguit redreçar el marcador amb un gol d'Ibrahimovic, caçant una pilota amb el pit i rematant a la mitja volta creuat, inapel·lable.

No ha canviat res. Els russos a defensar-se amb els 10 jugadors de camp, amb molta disciplina i intensitat, i el Barça amb molta voluntat i poca inspiració a estavellar-se contra el munt de cames que s'interposaven davant l'àrea.

En aquest context, la clau del partit l'han tingut dues jugades. En la primera, Messi ha baixat de cap una pilota dins l'àrea i Ibrahimovic de nou ha rematat a gol, però la pilota s'ha estavellat espectacularment contra el travesser. D'aquell 2-1 s'ha passat en pocs minuts a l'1-2 definitiu. Ha estat una pilota perduda al migcamp, la contra llançada per Chori Domínguez i mal defensada pel Barça i la sentència de Karadeniz, imparable per a Valdés.

L'èpica i la sort tampoc li han funcionat al Barça ni per salvar un dels punts i el liderat del grup. En temps de descompte, Touré ha aconseguit una rematada de cap neta de córner, però la pilota s'ha estavellat un altre cop al pal de la porteria russa.

La derrota del Barça i l'empat de l'Inter i el Dinamo de Kíev a San Siro (2-2) deixen l'equip blaugrana en la primera posició del Grup F amb els mateixos 4 punts que el Dinamo de Kíev i que el Rubín Kazan, mentre que l'Inter és quart amb 3 punts. La classificació, doncs, queda molt oberta i es pot començar a decidir en la pròxima jornada, als camps del Dinamo (Inter) i del Rubín Kazan (Barça).

Alves, KO per tres setmanes
La derrota ha portat un càstig extraordinari en forma de lesió. Alves s'ha fet cap al final del partit un trencament muscular a la cuixa i ha hagut de plegar. El primer diagnòstic parla de trencament de fibres al recte anterior de la cama dreta i pronostica unes tres setmanes de baixa. Avui li faran proves mèdiques per confirmar el diagnòstic.


Resultats de la jornada  i  classificacions

(Per veure les dades del partit i la retransmissió minut a minut cliqueu aquí)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.