Esports

Federer supera Djokovic i s'imposa a Cincinnati

El tenista suís guanya la final amb claretat (6-1, 7-5) i arribarà a l'Open dels Estats Units amb el rol de número u consolidat

El número u del món, Roger Federer, ha minimitzat el potencial del serbi Novak Djokovic i l'ha derrotat a Cincinnati per 6-1 i 7-5, adjudicant-se aquest torneig per tercer cop en la seva carrera i sumant ja un total de 16 victòries en Masters 1000, a una del rècord històric que té el nord-americà Andre Agassi.

El tenista suïs, que va jugar amb el suport des de la grada de la seva dona i les seves bessones recent nascudes, no va donar gaire opció al seu rival en la final i això que Djokovic venia de derrotar clarament Rafa Nadal en les semifinals de dissabte.

El partit va quedar del tot marcat per l'entrada d'un i altre en el partit, que es va saldar amb un 5-0 favorable al número u mundial. "Davant Andy (Murray) i avui davant Djokovic, he jugat el meu millor tenis en aquest torneig. Sense dubte el bon inici de partit m'ha ajudat molt. Però això em dóna una bona perspectiva de cara a l'Open dels Estats Units", va apuntar el suís.

Federer afronta amb molta atoritat i el seu rànquin consolidat l'arribada del quart i últim Grand Slam de la temporada, a Flushing Meadows, on ha guanyat de forma consecutiva els últims cins anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.