Esports

El Barça recorrerà les targetes d'Abidal i Alves

Un cop conegut que el Manchester United ha decidit recórrer per l'expulsió de Darren Fletcher, Guardiola ha dit que el Barça "per respecte als seus dos jugadors" també farà el mateix per Alves i Abidal

Malgrat que inicialment el Barça ho havia descartat, el seu entrenador, Pep Guardiola, ha assegurat aquest dissabte que el club català recorrerà la targeta vermella rebuda per Eric Abidal i la groga vista per Dani Alves a Stamford Bridge, que els deixa inicialment sense opcions de jugar la final de la Champions davant el Manchester United.

Abidal va ser expulsat després d'una acció davant Nicolas Anelka, en una jugada en la qual el davanter francès va caure sense que mediés acció del lateral. Alves va ser amonestat i la seva suspensió és a causa de l'acumulació de cartolines grogues, ja que n'havia vist dues en els partits previs.

El motiu ofert en un principi des del club català per no recórrer les amonestacions és que, a diferència de la Lliga espanyola, on són habituals els recursos davant els diferents òrgans jurisdiccionals de la federació espanyola, la UEFA mai rearbitra els partits.

No obstant això, una vegada conegut que el Manchester United ha decidit recórrer per l'expulsió de Darren Fletcher, Guardiola ha dit que el Barça "per respecte als seus dos jugadors" també farà el mateix per Alves i Abidal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.