Esports

Ibrahimovic es lesiona la mà en un partit amistós

Segons els mitjans italians, podria tractar-se d'una fractura, encara que el suec haurà de sotmetre's a una radiografia en les pròximes hores perquè els metges en determinin el diagnòstic

El davanter suec de l'Inter de Milà, Zlatan Ibrahimovic, s'ha lesionat la mà esquerra durant un partit amistós celebrat a Los Angeles contra el Chelsea, que ha acabat amb la victòria de l'equip anglès per 2 a 0.

Segons els mitjans italians, podria tractar-se d'una fractura, encara que el suec haurà de sotmetre's a una radiografia en les pròximes hores perquè els metges en determinin el diagnòstic.

Segons informa el diari esportiu La Gazzetta dello Sport en la seva edició digital, el suec se sotmetrà a una radiografia a Boston (EUA), ciutat cap a la qual està volant en aquests moments l'equip italià i on diumenge jugaran un amistós contra l'AC Milan.

L'abril del 2007, Ibrahimovic va haver d'operar-se d'una lesió a l'abductor dret, i el 2008 es va perdre els últims tres mesos de Lliga per problemes al genoll esquerre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.