Esports

Ibrahimovic: “És l’Inter més fort”

El golejador suec del Barça viu amb “emoció” el retorn a San Siro i veu el seu exequip amb més potencial que els últims anys

Ja no juga a l’Inter, però no té problemes per dir que l’actual equip de José Mourinho ha guanyat potencial aquesta temporada. Aparentment honest i tranquil, Zlatan Ibrahimovic viu “amb una gran emoció” el seu retorn a San Siro, on va jugar els últims tres anys, però alhora ho fa convençut d’haver encertat marxant al Barça. Potser per això no li fa mal veure el seu exconjunt “més fort” que quan hi era ell. “Ha incorporat jugadors importants que fa que siguin favorits tant a la Lliga italiana com a la Champions”, va assenyalar ahir el suec.

En una roda de premsa de més de 35 minuts, amb diversos mitjans italians, Ibra va alertar de la dificultat de l’estrena continental de demà a Milà, tot i que va afegir sense matisos que el Barça “no ha de canviar” el seu joc. Podrien ser paraules de Pep Guardiola, signe que la nova estrella blaugrana està entenent la filosofia del tècnic i del club. Atacar, atacar i atacar, la frase que va repetir el de Santpedor abans de cada partit crucial.

Però per a Ibrahimovic el partit també tindrà un component sentimental i ell mateix encara no sap com reaccionarà ni què l’espera. “No sé quina rebuda tindré dels tifosi; sincerament no ho sé. Els meus excompanys segur que em faran una gran benvinguda”, va expressar sobre la plantilla de la qual formava part fins fa dos mesos. Tampoc va saber dir si celebraria un gol en cas de fer-lo: “No ho sé, dependrà de les emocions d’aquell moment”.

Sigui com sigui, el davanter del Barcelona no es desplaça a Milà amb l’ànim de revenja ni amb comptes pendents amb Mourinho, una versió que havia fet forat els últims dies. “Vam tenir una bona relació tècnic-jugador, res d’estrany. Però ja se sap, els diaris han de vendre alguna cosa interessant...”, va etzibar Ibra, que va elogiar la capacitat del seu exentrenador: “És molt bo preparant els partits, molt clar, t’informa perfectament del rival, de tots els detalls. I és molt estimulant”. I ara Guardiola? “No el conec tant, però em sembla que en aquest sentit és semblant, analitza amb precisió el contrari i sap trobar els detalls que poden decidir. Tots dos tenen una gran mentalitat guanyadora i això m’agrada”, va indicar. Ibrahimovic també va fugir de polèmiques amb Eto’o i va evitar qualsevol comparació. “No em preocupa. No puc parlar per ell, però sí per mi. I estic molt content de jugar al Barça”.

Simplement, l’escandinau espera fer un altre bon partit per seguir adaptant-se al Barça i desmentir la llegenda que en els partits grans no rendeix. “Em sento molt millor físicament i així tot és més fàcil”, va dir en referència al seu debut barcelonista, “però encara em falta una mica per estar al 100%”. Ibra suma dos gols i quatre assistències en dos partits.

Des de Milà, Eto’o, en declaracions a TV3 i Catalunya Ràdio, tampoc va comentar res sobre Ibra, però va parlar del seu adéu: “No és cert que fos un problema al vestidor. S’han dit moltes mentides”. Això sí, va desitjar jugar la final de la Champions al Bernabéu contra el Barça, “el millor equip del món”. “Guanyar-lo està a l’abast de pocs i nosaltres podem”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.