Esports

Guardiola demana als seus jugadors que no perdin la concentració davant el Dinamo

El tècnic subratlla la importància de mantenir en tot moment l'estil de joc davant el campió ucraïnès per passar a la ronda següent

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, ha reconegut que el l'equip blaugrana haurà de fer un bon partit davant el Dinamo de Kiev per garantir el seu pas a la fase de vuitens de final de la Champions. La plantilla del Barça, que ha viatjat pràcticament al complet a la capital ucraïnesa, s'ha entrenat aquest dimarts al vespre per preparar el decisiu partit que es disputarà aquest dimecres.

"El de dimecres és un partit vital. Si mires l'historial del Dinamo, impressiona. En els últims anys no ha fet més que guanyar. Hem de fer un molt bon partit i no deixar de ser el que som en cap moment", ha manifestat Guardiola en roda de premsa. El tècnic del Barça té clar que només sortint a guanyar el partit estaran en condicions d'assolir el seu objectiu de passar a la següent eliminatòria, però també de fer-ho com a primers de grup per assegurar que el partit de tornada es disputaria al Nou Camp.

Encara que un empat i fins i tot una derrota per la mínima a Kíev serviria al Barcelona per superar la fase de grups de la Lliga de Campions, el seu entrenador, Pep Guardiola, ha advertit avui del perill d'especular amb el resultat

Fidel al seu estil, Guardiola ha alabat alguns detalls de l'equip rival, entre ells el seu palmarès ("tornaran a guanyar la Lliga") i la seva capacitat per utilitzar el contraatac. "Treballen molt bé l'estratègia, encara que en defensa tenen comportaments molt individuals, molt personals. I físicament són molt forts", ha afegit el preparador català davant els mitjans a l'estadi del Dinamo.

Per això, ha instat el seu equip a "dominar a través de la pilota" i ha advertit que el mes de desembre "mai guanyes la Champions, però sí que pots perdre-la". Guardiola ha explicat que també ha dedicat temps a estudiar el rival amb l'objectiu d'"endevinar com els podem fer mal" i ha recordat que un 2-0 a favor del Dinamo de Kíev "ens deixaria fora, però en canvi, un gol nostre, molt a prop".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.