Esports

Cesc es pot perdre la resta de la temporada per la seva lesió a la cama dreta

El migcampista català podria tenir un trencament de peroné. Arxavin i Gallas tampoc no podran jugar al Camp Nou amb l'Arsenal

L'entrenador de l'Arsenal, Arsène Wenger, creu que el migcampista català Cesc Fàbregas no tornarà a jugar aquesta temporada, després d'haver-se lesionat en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, disputat aquest dimecres (2-2) davant del FC Barcelona. Malgrat que la targeta groga que Cesc va veure durant el partit també li hauria impedit de participar en el partit de tornada de quarts de final al Camp Nou, els problemes a la cama dreta poden haver posat punt final a la seva temporada.

Cesc Fàbregas podria tenir un trencament de peroné a la cama dreta, fet que l'apartaria d'aquesta campanya. Aquesta lesió podria significar fins i tot la seva absència en el pròxim Mundial de Sud-àfrica, que comença l'11 de juny, si es confirmen els pitjors presagis.

Fàbregas es va lesionar en el minut 82 de partit quan va ser objecte d'un penal comès pel capità culer Carles Puyol. El central català li va travar a l'hora de xutar la pilota i el col·legiat suís Massimo Busacca va xiular penal. Ell mateix es va encarregar de transformar-lo i d'establir el 2-2, que a la final seria definitiu. Tot i això, el jugador d'Arenys de Mar va mostrar signes de coixesa després de marcar, tot i que no va poder ser retirat perquè el seu tècnic ja havia fet els tres canvis.

Arsène Wenger va ser concloent en les seves previsions. "[Cesc] Es va fer mal en un múscul i crec que és el final de la temporada per a ell. Crec que sí que serà a la Copa del Món", ha apuntat el tècnic alsacià.

Un altre jugador de l'Arsenal, Andrei Arxavin, lesionat en una cuixa en el partit de Lliga de Campions contra el FC Barcelona, no podrà jugar la setmana que ve en el partit de tornada al Camp Nou i en tindrà "per dues o tres setmanes", segons anuncia la web del mateix jugador.

"No és una recaiguda de la meva antiga lesió, sinó una de nova", afirma el comunicat. La baixa d'Arxavin al Camp Nou s'afegirà a la de Cesc Fàbregas i a la del defensa central francès William Gallas. Aquestes baixes s'han de sumar a la de l'internacional neerlandès Robin Van Persie, que s'ha perdut tota la temporada des de novembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.