Esports

Comença el procés de sol·licitud d’entrades per a l’Arsenal-Barça del 31 de març

El club tindrà 2.925 entrades per al partit, destinades de forma preferent a socis i penyes

Des d'aquest dilluns a les 10 h del matí i fins al dimarts 23 de març a les 19 h, estarà obert el procés de sol·licitud a www.fcbarcelona.cat de les entrades per al partit d’anada de quarts de final de la Lliga de Campions que enfrontarà l’Arsenal i el FC Barcelona, el proper 31 de març a les 20.45 hores a Anglaterra (19.45 hora anglesa).

El procés és exclusiu per als socis del club, i caldrà fer-lo a través d’un formulari disponible a la secció d’Entrades al lloc web del club www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

El FC Barcelona disposarà de 2.925 entrades per a aquest partit. Tal i com és habitual, el 80% anirà dirigit a socis i penyes.

Sorteig
Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 24 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El 24 de març, el club comunicarà als socis afavorits el procés que han de seguir per recollir les entrades.

El club considerarà la inscripció com una intenció de compra de l’entrada en ferm. En el moment de fer la inscripció, es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé en ser afavorit en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de l’entrada i es formalitzarà la compra.

En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Viatge a Londres
El club posa a disposició dels socis que hagin sigut afavorits amb una entrada la possibilitat de viatjar el mateix dia del partit i tornar en finalitzar l’enfrontament, amb el paquet organitzat per l’agència RACC Viatges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.