Esports

L'Espanyol comença l'estada de 17 dies a Peralada

Hi farà dos partits amistosos, contra l'equip local i contra el Palafrugell

La plantilla blanc-i-blava es concentra a partir d'aquest dijous, i durant 17 dies, a la població de Peralada, a l'Alt Empordà. Allí, farà la primera part de la preparació de pretemporada i disputarà dos partits amistosos contra l'equip local, el dissabte 25 de juliol, i contra el Palafrugell, el dimecres 29.

L'entrenador del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, s''ha emportat tots els jugadors disponibles, inclòs el migcampista Julián López de Lerma, que segueix recuperant-se d'una greu lesió al genoll.

L'expedició està formada pels porters Carlos Kameni, Cristian Álvarez i Javi Ruiz, els defenses Javi Chica, Nico Pareja, Dani Jarque, Sergio Sánchez, Iván Pillud, David García, Dídac Vilà i Marc Torrejón, els centrecampistes Iván de la Peña, Shunsuke Nakamura, Joan Verdú, Javi Márquez, Román Martínez, Moisés Hurtado, Ángel Martínez, Lola Smiljanic i Julián. Completen el grup, els davanters Raúl Tamudo, Luis García, Iván Alonso, José Callejón, Ben Sahar i Ferran Corominas.

Per contra, els defenses Steve Finnan i Grégory Beranger, a qui el club ha donat uns dies més de vacances per solucionar el seu futur, no s'incorporaran a la concentració de l'equip. Tampoc ho farà el jove Óscar Sielva, convocat amb la selecció espanyola sub-19.

La plantilla blanc-i-blava, que aquests primers tres dies s'ha entrenat a la ciutat esportiva, continuarà amb la preparació a Girona. En principi, l'expedició tornarà a Barcelona l'1 d'agost.

El següent partit dels de Pochettino serà el dia 2 d'agost davant el Liverpool anglès amb motiu de l'estrena del nou estadi de Cornellà-el Prat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES