Esports

Cesc es perdrà la resta de la temporada per una fisura al peroné

El migcampista català estarà de baixa un mínim de sis setmanes, però podria arribar a temps del Mundial de Sud-àfrica

El capità de l'Arsenal, Cesc Fabregas, es perdrà la resta de la temporada i estarà sis setmanes de baixa per una petita fisura en el peroné de la cama dreta que es va fer arran de la col·lisió amb Carles Puyol, dimecres en el partit d'anada de la Lliga de Campions. El club ha confirmat l'abast de la lesió en un comunicat aquesta tarda, després de les proves mèdiques realitzades al jugador.

L'entrenador de l'Arsenal, Arsène Wenger, havia avançat al matí, en roda de premsa, el temor que el migcampista català Cesc Fàbregas no tornaria a jugar aquesta temporada, després d'haver-se lesionat en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, disputat aquest dimecres (2-2) davant del FC Barcelona. Malgrat que la targeta groga que Cesc va veure durant el partit també li hauria impedit de participar en el partit de tornada de quarts de final al Camp Nou, la lesió a la cama dreta ha posat posat punt final a la seva temporada, tot i que té possibilitats d'estar en condicions de participar en el Mundial de Sud-àfrica, que començarà l'11 de juny.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.