Esports

Mengual i les seves companyes es pengen per fi l'or als mundials de Roma

L'equip espanyol de natació sincronitzada supera la Xina i Canadà

L'equip espanyol de natació sincronitzada s'ha proclamat aquest dimecres campió mundial en la modalitat de rutina lliure combinada, en el certamen que es disputa aquests dies a Roma. Gemma Mengual com a solista i les seves companyes Alba Cabello, Ona Carbonell, Raquel Corral, Margalida Crespi, Andrea Fuentes, Thais Henríquez, Paula Klamburg, Gisela Morón i Irina Rodríguez han superat els equips de la Xina (plata) i del Canadà (bronze).

Les nedadores de l'equip dirigit per Anna Tarrés han evolucionat a la piscina amb la música de Led Zepellin, amb figures de risc i de gran dificultat. L'absència en aquesta modalitat de Rússia, la gran bèstia negra de les aspiracions de Mengual i les seves companyes en aquest mundial i també en altres concursos internacionals, ha facilitat el seu ascens a la part més alta del pòdium.

Aquesta és una fita històrica per a la natació sincronitzada espanyola, que va quedar quarta en l'últim campionat a Melbourne i ha aconseguit tres medalles de plata a Roma per equips, en duo i el solo de rutina tècnica de Gemma Mengual, amb un mal gust de boca respecte a les valoracions dels jutges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.