Esports

Laporta pressiona Márquez i Puyol

El president del Barça diu que si els acords de renovació es demoren massa podrien "distorsionar" la marxa de l'equip

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha comentat, després de la inauguració de les jornades Muscletech a Barcelona, les possibles renovacions del migcampista Andrés Iniesta, que té contracte en vigor amb el club, i dels centrals Carles Puyol i Rafa Márquez, que finalitzen contracte el 2010.

"Les propostes per a Márquez i Puyol ja estan fetes. Amb Andrés també s'ha parlat amb el seu representant. Això porta el seu temps, perquè calen les dues parts. Si pel Barça fos, això ja estaria arreglat", ha dit Laporta.

El mandatari blaugrana ha afirmat que si la resolució d'aquestes dues renovacions s'allarga massa, "la situació pot distorsionar la marxa de l'equip".

Mentre que amb el cas d'Iniesta el president s'ha mostrat "convençut" de millorar el seu contracte, als centrals els ha apressat a signar la seva renovació abans de final d'any.

"Crec que seria bo per a l'entitat que això estigués resolt abans de final d'any", ha dit Laporta, que ha exalçat la figura dels experimentats defensors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES