Esports

El Madrid prescindeix de Míchel Salgado

El gallec ha militat al club blanc durant deu temporades

Míchel Salgado no s'ha entrenat aquest matí amb el Reial Madrid a l'espera que s'anunciï la ressició del contracte que l'uneix al club que presideix Florentino Pérez i on hi ha militat deu temporades.

L'excés d'efectius a la plantilla madridista, l'arribada d'Arbeloa i la poca confiança que li feia Manuel Pellegrini han portat la secretaria tècnica a prescindir de Salgado rescindint-li el contracte. El Saragossa o l'Al Rayyan de Qatar podrien ser el seu pròxim destí.

Excepte Salgado, tots els jugadors madridistes s'han exercitat a Valdebebas i després d'atendre a les indicacions del tècnic, l'entrenador Manuel Pellegrini, set futbolistes han abandonat el camp i s'han dirigit al gimnàs.

Igual que dilluns, Sergio Ramos, Guti, Marcelo, Ezequiel Garay, Pepe, Robben i Sneijder han estat els futbolistes que s'han entrenat al gimnàs perquè pateixen algunes molèsties.

La plantilla del Madrid s'entrena aquesta setmana per al proper partit, davant el Toronto, el primer de la gira americana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.