Esports

Marc Coma s'adjudica el ral·li d'Abu Dhabi per quarta ocasió

El català ha vençut amb més d'11 segons d'avantatge sobre el britànic James West i mig minut sobre el francès David Casteu

El pilot català Marc Coma (Repsol) ha aconseguit guanyar per quarta vegada –2006, 2007, 2009– en la seva carrera esportiva el Ral·li d'Abu Dhabi, prova inaugural del Campionat del Món de raids, en un exercici de domini que ha confirmat després de la disputa dels 2.000 quilòmetres.

Líder des de la primera etapa, el pilot Repsol ha sabut gestionar el seu avantatge per les dunes del desert dels Emirats Àrabs. Coma necessitava una victòria per recuperar la moral després d'uns mesos difícils. "Estic content, perquè guanyar sempre va bé. El Desert Challenge sempre és una carrera especial, amb moltes dunes i un desert molt dur, així que tornar a competir i tornar a guanyar és una gran alegria", ha dit Coma després de l'última especial.

El català ha vençut amb més d'11 segons d'avantatge sobre el britànic James West i mig minut sobre el francès David Casteu, segon i tercer, respectivament.

"Ha estat una carrera difícil, com esperàvem, amb una forta tempesta de sorra al principi i molta calor tots els dies. L'estratègia ha estat la correcta i tot ha sortit bé", ha comentat un feliç Coma. "Vull dedicar la carrera a tots aquells que m'han donat suport, i sobretot, a aquells que m'han volgut enfonsar, perquè han aconseguit motivar-me encara més, avivar la meva il·lusió per competir, i reafirmar el que som: uns lluitadors", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.