Esports

'Chaleco' López guanya la vuitena etapa del Dakar i Coma arriba segon

El madrileny Carlos Sainz continua amb el liderat de cotxes

El xilè Francisco 'Chaleco' López (Aprilia) ha guanyat avui la vuitena etapa del Dakar, entre Antofagasta i Copiapó, per davant del català Marc Coma (KTM), segon, a 42 segons del vencedor.

El noruec Pal Anders Ullevalseter (KTM) ha estat tercer, a poc més d'un minut del xilè, i els francesos David Frétigné (Yamaha) i Cyril Despres (KTM), quart i cinquè respectivament.

Despres segueix comandant la general, amb una hora i 20 minuts d'avantatge sobre Ullevalseter, mentre que 'Chaleco' López és tercer, a una hora i 24 minuts del líder. Arran de la sanció, Coma està molt lluny, a set hores, del cap de la carrera. El primer català en la classificació general és Joan Pedrero (KTM), desè a 2 hores i 50 minuts de Despres.

Els pilots han reprès avui la marxa després de la jornada de descans, amb un recorregut 568 quilòmetres, 472 dels quals han estat cronometrats.

Cotxes
El francès Stéphane Peterhansel (BMW) ha guanyat l'etapa en cotxes. El madrileny Carlos Sainz ha arribat 45 segons després a la línia d'arribada i manté el liderat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.