Esports

Abidal jugarà de titular contra l'Inter

Messi i Ibrahimovic es quedaran a la banqueta

Éric Abidal sortirà avui de titular en el partit de la Lliga de Campions que disputarà el Barça contra l'Inter de Milà. Tot i que el francès acaba de superar la grip A, aquest matí ha participat en l'última sessió d'entrenament i ja està preparat per jugar, segons ha avançat Catalunya Ràdio.

Leo Messi i Zlatan Ibrahimovic es quedaran a la banqueta.

L'onze titular queda de la següent manera: Valdés, Albes, Piqué, Pujol, Abidal, Busquets, Xavi, Keita, Pedro, Henry i Iniesta.

4.000 aficionats de l'Inter

L'Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa les habituals mesures d'acollida i informació per als 4.000 italians que s'han desplaçat a la ciutat per presenciar el partit de Lliga de Campions.

S'ha reforçat el transport públic per arribar al Camp Nou i s'han incrementat els agents d'informació al client a les estacions per oferir un millor servei, segons diu un comunicat de l'ajuntament.

D'una altra banda, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra treballaran coordinadament en un dispositiu especial de prevenció en els voltants de l'estadi blaugrana, el centre de Barcelona i els llocs emblemàtics de la ciutat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.