Esports

El Joventut rebutja l'oferta de 3 milions del Barça per Ricky Rubio

Villacampa recorda que el Reial Madrid vol el jugador per 3,5 milions

El Joventut es resisteix a acceptar l'oferta de tres milions d'euros que aquest dimarts li ha presentat el Regal Barcelona, ja que els seus dirigents argumenten que seria il·lògic donar per bona l'esmentada proposta després d'haver-ne rebutjat una de superior procedent del Reial Madrid.

El president del club verd-i-negre, Jordi Villacampa, ha assegurat  que la seva intenció és lluitar per obtenir el millor per al Joventut. "Si tinc a sobre la taula una oferta millor, del Reial Madrid, i no he dit que sí, com acceptaré aquesta nova oferta?", en referència a la proposta del Barcelona de tres milions d'euros, realitzada aquest dimarts per escrit.

El Reial Madrid havia ofert 3,5 milions d'euros per Ricky Rubio, segons fonts del club de Badalona, una oferta no oficialment acceptada, però ben vista en el Joventut.

No obstant això, el propi Ricky va informar la setmana passada al Reial Madrid i al Joventut que la seva intenció era seguir vivint a Catalunya i que per tant, descartava la seva marxa a la capital d'Espanya.

Així, el Joventut està disposat a mantenir Rubio a la plantilla, fins i tot a costa que el jove base no pugui jugar amb la samarreta verd-i-negra (Villacampa va emetre un comunicat dissabte passat en el qual donava per fet que Rubio no podia seguir jugant en la 'Penya') durant les dues pròximes temporades. Ricky té contracte fins al 2011 i una clàusula de rescissió de 5,7 milions d'euros.

El Regal Barcelona, de la seva banda, manté l'interès en el jugador del Masnou i espera que el pas dels dies ajudi a desencallar l'operació. El fet que el Reial Madrid estigui a punt de fitxar el base argentí Pablo Prigioni podria ajudar a resoldre el futur de Ricky Rubio, per més que el seu possible traspàs al Barcelona dependrà de la voluntat del Joventut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.