Esports

Touré Yaya demana perdó als aficionats de l'Athletic per la botifarra de la Copa del Rei

El jugador del Barça prefereix guanyar la Lliga dissabte per poder pensar "ja" amb la final de Roma

El jugador del Barça Touré Yayá ha comparegut aquest divendres per voluntat pròpia davant els mitjans de comunicació per disculpar-se per la botifarra que va dedicar a l'afició de l'Athletic de Bilbao després de marcar el gol de l'empat a la final de la Copa del Rei.

L'ivorià ha demanat "perdó a l'afició" de l'equip basc pel seu gest en marcar el gol de l'empat a la primera part, una botifarra fruit "de la tensió del partit", segons ha explicat.

"Però no vull fer mal a ningú. Jo sempre he intentat respectar totes les aficions i per això vull demanar disculpes a la gent de l'Athletic", ha afegit l'ivorià, que també ha comentat que al seu país, aquest tipus de gestos no tenen tanta transcendència.

De l'apartat purament esportiu de la final, Touré ha admès que el gol va ser "el més important de la meva carrera". "Es va veure un Barça molt superior al rival en tots els aspectes. Va ser un dia extraordinari", ha dit.

A més, Touré ha subratllat el seu desig de "guanyar la Lliga com més aviat millor", si pot ser demà, dissabte, si el Reial Madrid no guanya a Vila-real. "Seria perfecte guanyar-la ja i així l'entrenador podria donar més descans per pensar ja a la final de Roma. Touré ha revelat que veurà el partit del Madrid "a casa, amb la família" i ha destacat que si l'equip blanc perd, "s'acaba la Lliga i podrem celebrar-ho".

Touré, a més, s'ha referir al retard de sis jugadors -Xavi, Eto'o, Messi, Alves, Gudjohnsen i el mateix Touré- que s'han incorporat un minut tard a l'entrenament matinal. L'ivorià ha dit que acceptaria una multa sense problemes: "serà una bona decisió per respecte a la resta de la plantilla, l'entrenador sempre sap el que fa i la seva política és perfecta", ha valorat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.