El Barça suma tres punts més contra el Xerez

L'equip consolida el lideratge a la lliga i comença a pensar en l'Inter

El Barça ha aconseguit aquesta tarda una important victòria contra el Xerez per 3 a 1. El poder ofensiu dels blaugranes ha estat massa per un Xerez que cada vegada té menys esperances d'arribar al somni de la salvació. Els gols blaugrana els han fet Jeffren, al minut 14, Henry, al 25 i, deu minuts després de començar la segona part, Ibrahimovic. El davanter Bermejo ha marcat al minut 27 per al Xerez.

Pocs minuts abans d'acabar-se el partit, l'àrbirtre ha pitat les expulsions d'Alustiza i Orellana del Xerez.

Al final del partit els jugadors del Barça s'han reunit al centre del camp i s'han posat una samarreta on es podia llegir: "Dimecres que ve, remuntada". D'aquesta manera, han volgut animar el públic a assistir a l'encontre de tornada de les semifinals de la Champions que el Barça ha de disputar contra l'Inter.