Esports

Gabi Milito ja comença a tocar pilota

El defensa argentí del Barça mostra l'evolució de la seva lesió després de gairebé 17 mesos de baixa

El defensa argentí del FC Barcelona, Gabriel Milito, a començat a fer exercicis amb la pilota aquest dilluns a la ciutat esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, després de gairebé 17 mesos de baixa per una lesió al genoll. Calçat amb botes de futbol i en companyia d'un recuperador, Milito ha estat treballant separat de la resta de la plantilla que preparava el partit d'aquest dimarts contra el Racing de Santander.

Gabi Milito va patir una lesió al lligament anterior creuat del genoll dret en el partit de tornada de semifinals de la Champions 2007-08 contra el Manchester United. El defensa va ser operat el 13 de maig de 2008 i ha estat inactiu des d'aleshores. El 5 de juny passat, a Milito li van practicar una artroscòpia a Buenos Aires per solucionar alguns problemes que no li permetien evolucionar amb normalitat. El passat dia 9 de setembre va tornar a Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.