Esports

Pillud i Roncaglia no seguiran a l'Espanyol

El director esportiu de l'Espanyol reconeix que el descens del filial a Tercera Divisió és una mala notícia per al club

El director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, ha informat avui que els futbolistes argentins Iván Pillud i Facundo Roncaglia, no seguiran la temporada que ve al club blanc-i-blau.

"Hem analitzat les situacions de Pillud i de Roncaglia i hem decidit no executar les seves clàusules de compra. Donem per finalitzada la seva etapa a l'Espanyol. No seguiran al club la pròxima campanya", ha afirmat Planes.

Planes també ha mantingut una llarga reunió en la qual han participat l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, el conseller delegat del club, Joan Collet, el conseller responsable de l'àrea esportiu, Germán de la Cruz, i el president de l'entitat, Daniel Sánchez Llibre.

"Un jugador interessant"
El responsable esportiu ha confirmat que s'han reunit amb el representant del jugador del Feyenoord Jonathan de Guzmán. "És un jugador interessant per a nosaltres. És veritat que hi ha un interès, però aquest any canviarem la política i trigarem més a fitxar", ha afegit Planes.

També ha revelat que hi haurà una remodelació important al cos mèdic i tècnic del primer equip i ha insistit que l'Espanyol no malvendrà cap dels seus futbolistes: "Hi ha interès d'alguns clubs, però no ens desprendrem de jugadors que considerem importants per al futur", ha dit.

La mala notícia
D'altra banda, Planes ha reconegut que el descens a Tercera Divisió és una mala notícia per a l'entitat, encara que ha recordat que aquest curs "han debutat més jugadors del planter que mai".

Finalment, ha remarcat que el club espera tancar la continuïtat del davanter Dani Osvaldo i la renovació de Fernando Marqués. "


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.