Esports

Pol Amat i Sergi Enrique, candidats a millor jugador de l'any

El davanter de l'Egara opta a repetir guardó i el defensa de l'Atlètic entra a la categoria de millor jugador jove

La Federació Internacional d'Hoquei ha anunciat avui la relació de nominats al premi de millor jugador de l'any 2009, entre els quals figuren els internacionals terrassencs Pol Amat, guanyador d'aquest guardó l'any passat, i Sergi Enrique, en l'apartat dels nascuts a partir del 1986.

La FIH, que desvetllarà el nom dels guanyadors el cap de setmana que ve durant la jornada final del Trofeu de Campions que es disputa a Melbourne, ha elaborat la llista de finalistes amb els vots emesos per tots els jugadors que participen en aquesta competició.

L'australià Jamie Dwyer, l'holandès Teun de Nooijer, l'anglès Barry Middleton, el sud-coreà Jong Ho Seu i l'alemany Christopher Zeller són els altres aspirants al premi de millor jugador.

En categoria de joves figuren com candidats a més del defensa de l'Atlètic Terrassa Sergi Enrique, el neozelandès Simon Child, l'alemany Tobias Hauke, l'anglès Ashley Jackson, l'holandès Robert Kemperman i l'australià Eddie Ockenden, guanyador l'any passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.