Esports

Nani Roma perd el liderat i Coma s'allunya de la primera posició al ser sancionat

El de Folgueroles ha patit un accident només a dos quilòmetres de la sortida. Coma ha estat sancionat per excés de velocitat

El pilot Joan 'Nani' Roma ha perdut el liderat del Ral·li Dakar després de la segona etapa de la competició, d'on ha sortit accidentat sense conseqüències, i que ha servit a Naser Al Attiyah per situar-se a la part més alta de la classificació per davant de Carlos Sainz.

Roma ha patit un accident quan havia corregut només dos quilòmetres de l'etapa, quan el seu vehicle ha fet dues voltes de campana. Roma n'ha sortit il·lès i ha pogut continuar la prova sense conseqüències tot i que ha cedit 15 minuts amb els líders de l'etapa, fet que l'ha deixat en vuitè lloc de la general a 11 minuts i 44 segons de Naser Al Attiyah.

En tercera posició continua Stephane Peterhansel, a 2 minuts i mig de la primera posició.

Sanció per a Coma
En motos, el francès David Casteu ha mantingut el primer lloc de la classificació general després d'acabar segon darrera del seu compatriota David Fretigné, que ha guanyat l'etapa.

Marc Coma ha estat sancionat amb 20 minuts i és 14è en la general. Coma ha estat sancionat pel comitè organitzador per excés de velocitat. La sanció, que ha estat aplicada avui, correspon a la primera jornada de competició, segons els responsables del Dakar.

D'aquesta manera, el pilot català passa de la tercera plaça de la general a la catorzena. El segon és Cyril Despres i el tercer Fretigné, guanyador de l'etapa d'avui.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.