Esports

L'Espanyol, pendent de l'alta de De la Peña pel partit contra el Madrid

El jugador, que ha completat dues sessions d'entrenament amb el grup, decidirà divendres si juga el pròxim partit de Lliga

La presència d'Iván de la Peña contra el Reial Madrid no està garantida i la seva participació contra el conjunt blanc dependrà de la seva evolució al llarg dels pròxims dies i de com assimili la càrrega de treball.

El jugador, que ja ha completat dues sessions d'entrenament amb el grup, arrossega un retard important en la preparació física, ja que, des que va començar la pretemporada, ha tingut molèsties musculars que li han impedit exercitar-se amb absoluta normalitat.

De la Peña, que patia una sobrecàrrega al solir de la cama dreta, no disputa un partit des del passat 2 d'agost contra el Liverpool. Per aquest motiu, Mauricio Pochettino, entrenador blanc-i-blau, esperarà prendre una decisió definitiva divendres, perquè no vol forçar.

En una situació similar es troba David García, el lateral esquerre titular, que arrossega una lesió muscular. El manresà s'incorpora de mica en mica al treball del grup, però caldrà esperar a veure la seva evolució.

De la seva banda, Fernando Marqués, l'últim fitxatge blanc-i-blau de la temporada, segueix amb el seu pla específic de treball i pot ser que encara no estigui en condicions de debutar a la Lliga. L'extrem va arribar sense fer la pretemporada i ha de posar-se en forma.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.