Esports

La FIFA obrirà un expedient sancionador contra Maradona

Les declaracions del seleccionador de l'Argentina es consideren grolleres

El president de la FIFA, Joseph Blatter ha anunciat aquest divendres a El Caire l'obertura d'un procediment disciplinari contra Diego Armando Maradona, a causa de les declaracions que va fer després que el seu equip es classifiqués dimecres per al Mundial de Sud-àfrica 2010.

“Segons els informes rebuts fins ara, no ens queda altra alternativa que demanar al comitè disciplinari que actuï contra l'entrenador”, ha declarat el president de l'organisme esportiu.

Maradona va fer els comentaris que han portat a obrir l'expedient dimecres a Montevideo, un cop l'equip argentí havia guanyat l'Uruguay per 1-0 i aconseguia així classificar-se: “Estic agraït a la gent i als jugadors, a ningú més. La resta, amb perdó de les dames, que la mamin i la segueixin mamant”.

Segons Joseph Blatter, aquestes declaracions seran estudiades per la comissió disciplinaria de la FIFA i, tenint en compte que el comitè actua segons el punt 58.1 del seu codi, s'actuarà contra “qualsevol que ofengui la dignitat d'una persona o un grup de persones”. Blatter s'ha negat a donar més explicacions, no ha volgut indicar qui serien els suposats ofesos i ha assenyalat que el tema ja és fora de la seva jurisdicció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.