Esports

Els set precandidats a les eleccions

Jaume Ferrer
Té el suport de Joan Laporta, que ahir li va donar la signatura i va dir que li ha promès la continuïtat de Joan Oliver. També vol que continuï Txiki Begiristain. Espera arribar en sis anys als 800 milions de facturació i que el Barça continuï sent el club més barat per als socis. No vol canviar res d'un club que funciona. Vol la continuïtat del model, però sense el protagonisme exagerat de Laporta. Presentarà entre 4.000 i 5.000 signatures.

Marc Ingla
Ha volgut deixar clar que quan era vicepresident esportiu la seva aposta era Pep Guardiola i no Mourinho. Vol que Txiki continuï i espera doblar els ingressos actuals del club. Ha explicat que repartirà beneficis entre els socis amb la creació d'un carnet original. No cobrarà el carnet als socis aturats. Crearà ambaixades a tot el món. Presentarà unes 4.000 signatures.

Alexis Plaza
El precandidat més jove ha proposat unir els grups d'animació més joves –proposta que també ha fet Sandro Rosell–, franquiciar les seccions i unir més el Barça amb les universitats. Té unes 1.000 signatures i avui les dipositarà en un notari perquè les destrueixi.

Jaume Guixà
Com la majoria de precandidats vol que els socis tinguin més participació en el club i donar més força a les penyes. Va prometre augmentar els ingressos de Barça TV amb un pla que va presentar. Té unes 1.500 signatures, però espera que li arribin les de fora de Barcelona.

Santi Salvat
El precandidat que té el suport de Josep Maria Minguella i Jordi Medina ha destacat pel seu compromís amb els veïns de les Corts per aturar el projecte del Mini. Ha proposat la creació de masies a tot el món. Ahir tenia unes 1.800 signatures i eren pessimistes per poder passar el tall.

Sandro Rosell
A més de defensar-se dels atacs rebuts, ha presentat el seu projecte basat en una economia d'austeritat per reduir el deute i fer el club encara més fort, la continuïtat de l'excel·lència esportiva, la promesa de no vendre patrimoni, la remodelació del Camp Nou i el seu entorn, una millor participació del soci, la transparència i treballar per al futur amb el projecte Barça 2020. Avui presentarà unes 14.000 signatures.

Agustí Benedito
S'ha compromès a reduir el deute i a reformar immediatament el Camp Nou per a les persones amb problemes de mobilitat. Vol apropar més el club als socis. No compta ni amb Txiki ni amb Alexanko. Ahir vorejava les signatures necessàries, però té por de no passar el tall per les invalidacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES