Esports

Kameni no creu que se li hagi faltat al respecte a Tamudo

El camerunès assegura que el veu bé i es pregunta per què no pot continuar al club un any més

Carlos Kameni va oferir ahir una nova visió del cas Tamudo en preguntar-se per què no pot continuar una temporada més. Per al camerunès, que conviu amb Tamudo durant sis temporades, el comportament del davanter és del tot normal. "No sé què ha passat amb Tamudo. Jo el veig bé. És un jugador que aprecio molt i que ha donat molt a l'Espanyol. Per què hem de parlar de la seva sortida?", es va preguntar.

Tot seguit va recordar que la temporada passada ell mateix va viure una situació semblant tot obviant la turmentosa relació de Tamudo amb la directiva. "Jo també acabava contracte l'any passat en aquest punt de curs i, mira, estic aquí. No podem parlar de sortides".

Després de recordar-li que la relació entre el club i el jugador no feia preveure aquesta possibilitat, Kameni va dir que voldria que continués més temps. "Jo sempre vull tenir els millors jugadors al meu costat i per això mai en parlaré malament. Per a mi la cosa dolenta seria que marxés".

En resposta a la pregunta de si des del club se li havia faltat al respecte, Kameni ho va negar. "A les persones cal respectar-les i des del meu punt de vista a Tamudo no se li ha faltat al respecte".

Deixant de banda el debat sobre el comiat de Tamudo, Kameni es va alinear amb el discurs del cos tècnic i dels seus companys tot recordant que l'equip encara no estava salvat. "Falten quatre partits i hem de continuar jugant com fins ara per completar la permanència matemàtica".

Tot i que des de fora s'ha fet la sensació que l'Espanyol ha estat patint sempre per la permanència, Kameni considera que no ha estat un any difícil. "No ha estat complicada. Hi ha hagut, això sí, alts i baixos, però hem aprofitat els bons moments per fer punts i coses molt positives".

Màxima ambició
En clau de futur, l'internacional africà considera que si l'Espanyol manté el bloc actual "l'equip funcionarà millor". En aquest sentit, va reconèixer l'aportació dels més joves i es va mostrar molt exigent a l'hora de valorar el paper de l'Espanyol en la lliga.

"Jo sempre espero més del que fem. Sempre he estat molt ambiciós i voldria estar jugant a Europa i gaudint amb la nostra afició, però aquest any no ho hem pogut aconseguir. No obstant això, si continuem en aquesta línia ho podrem fer la temporada vinent", ha assegurat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona