Esports

Pochettino prescindeix de diversos titulars per a la Copa del Rei

El davanter Raúl Tamudo s'ha tornat a quedar fora de la convocatòria per tercera vegada consecutiva

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha prescindit de diversos titulars com Carlos Kameni, David García, Moisés Hurtado o José Callejón per al partit de Copa del Rei contra el Getafe.

També s'ha quedat fora Iván de la Peña, que va reaparèixer dissabte passat contra el Sevilla i pateix algunes molèsties físiques. El davanter Raúl Tamudo s'ha tornat a quedar fora de la convocatòria per tercera vegada consecutiva.

Marc Pedraza, Javi López i Víctor Ruiz, jugadors de l'Espanyol, i el porter Javi Ruiz són les principals novetats a la llista de convocats. És molt possible que algun d'ells disposi de minuts oficials contra el Getafe.

Pochettino ha convocat per demà 18 jugadors: Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Pillud, Chica, Pareja, Roncaglia, Víctor Ruiz, Forlín, Baena, Javi Márquez, Verdú, Iván Alonso, Nakamura, Luis García, Fernando Marqués, Javi López, Pedraza i Ben Sahar.

En referència al partit, Pochettino ha dit avui que el Getafe "és un equip molt difícil quan juga com a local". "Té molt bones individualitats i un gran col·lectiu. De tres quarts de camp en endavant és perillós. És un equip al qual agrada jugar i vol construir des del darrere. Creix com a local i a fora és més irregular", ha remarcat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.