Esports

Pochettino recomana no subestimar el rival

El tècnic espanyolista recela del cuer i espera un matx intens. Està preocupat per la gespa i preveu un partit de joc directe

Mauricio Pochettino ha alertat de les dificultats que es trobaran avui al camp del Xerez. malgrat que la seva posició en la classificació convida a pensar que la victòria és possible, el tècnic argentí ha avisat els seus homes.

"El Xerez és un equip que intenta jugar a futbol i que és molt intens al seu camp. Ha perdut molts partits per la mínima i no es pot subestimar ni refiar-se'n". La recepta per al preparador de Murphy és "sortir amb molta tensió, tenir capacitat de patiment i mantenir la producció futbolística que es va fer al camp del Màlaga".

Sabedor que els andalusos tindran una de les darreres possibilitats d'encetar el camí de la salvació, avança que serà "un partit molt disputat".

Tot i així, no interpreta les declaracions apocalíptiques dels jugadors locals com una invitació a la violència. "Quan diuen que aniran a mort no vol dir que portaran un ganivet entre les dents. Jo ho interpreto en clau esportiva: hi haurà tensió, lluita i ho donaran tot, perquè es juguen les darreres possibilitats de salvació".

Una de les grans preocupacions del tècnic espanyolista és l'estat de la gespa del municipal de Chapín. Segons Pochettino, condicionarà el joc dels dos equips. "Sabem que està molt malament per les pluges que hi ha hagut. Sembla que no drena gaire bé i que s'enfangarà. Hem incidit aquesta setmana en aquesta circumstància i ens esperem un joc més directe del que és habitual en el Xerez".

Pochettino ha tret importància als gols encaixats en accions d'estratègia, perquè considera que el seu equip encaixa els mateixos gols en aquestes accions que la majoria d'equips de la lliga.

"És cert que en els últims partits hem acumulat massa deficiències en aquestes accions, però també cal dir que fins a la jornada deu no ens havien fet cap gol d'estratègia. Sabem que tenim la capacitat de defensar bé i que estem en la mitjana europea de gols encaixats. No ens preocupa especialment, però ho hem treballat per ser encara més rigorosos".

Elogis a Nakamura.
Pochettino va elogiar la figura de Sunsuke Nakamura, que ahir mateix viatjava cap al Japó, on la setmana vinent comença la lliga.

"És un gran professional, però ha passat per una situació difícil. Per mi ha estat un orgull tenir-lo aquí i és una pena que no hagi pogut superar aquestes qüestions que són tan importants per al futbol".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.