Esports

Cristiano Ronaldo confia a jugar el clàssic

El crac portuguès té previst tornar-se a entrenar amb tot l'equip la setmana que ve

El jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo s'ha mostrat ansiós aquest dijous per tornar a jugar amb el seu equip i deixar enrere definitivament la lesió al turmell dret que l'ha tingut de baixa les últimes setmanes. "Sento ansietat perquè jugar és el que més m'agrada. Ja he començat a córrer, tot va molt bé, estic bastant recuperat i estic confiat a començar a treballar amb l'equip la setmana que ve", ha afirmat el portuguès durant la presentació d'un acord de patrocini entre el Reial Madrid i Saudi Telecom avui al Santiago Bernabéu.

Cristiano Ronaldo ha desmentit que s'hagi plantejat passar pel quiròfan i no va amagar que el seu objectiu és poder jugar el clàssic del pròxim dia 29 al Camp Nou: "Hi ha partits abans del clàssic, davant el Racing i el Zuric, que són molt importants i que hem de guanyar. Poder jugar davant el Barcelona seria el més gran i és clar que vull estar en aquest partit, però vull tornar a jugar abans".

El jugador va insistir que no se'l consideri "salvador de ningú" i es va referir a l'eliminació del seu equip de la Copa del Rei a mans de l'Alcorcón: "Això ja és passat. Hem perdut i hem de pensar en el present. Al futbol poden passar coses com aquesta, però ara tenim dues competicions més que podem guanyar (Lliga i Champions) i hem de seguir treballant per aconseguir-ho".

Cristiano Ronaldo, que es desplaçarà per presenciar el partit de repesca per al Mundial entre Portugal i Bòsnia, es va lesionar el turmell el passat 30 de setembre i va reaparèixer el 10 d'octubre amb Portugal, però va recaure de la lesió i des de llavors no s'ha tornat a entrenar amb l'equip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.