Esports

L'Espanyol juga a Gijón cansat de tants empats

Pochettino ha tornat a deixar fora Tamudo de la convocatòria, que inclou De la Peña, malgrat una altra setmana de treball a menys ritme

De punt en punt s'avança poc. El gerro d'aigua freda de l'empat del Valladolid va impedir d'acostar-se a la zona europea. No és l'objectiu, no cal precipitar-se quan el campionat acaba d'arrencar, però com més amunt, més s'oblida la paraula permanència. El calendari ofereix una cita assequible, un Sporting amb els mateixos punts a la classificació i que ofereix excel·lents records perquè fa uns mesos l'Espanyol va certificar allà que se salvaria amb un 0-3.

Una nova llista i l'especulació del retorn de Tamudo, tombada. Pochettino va tornar a deixar-lo fora d'una convocatòria que inclou De la Peña, malgrat una altra setmana de treball a menys ritme, i compta amb la novetat de la baixa d'última hora de David García, per gastritis. Chica ocuparà el seu lloc a la banda esquerra en un onze amb poques novetats.

L'Espanyol visita un Sporting candidat a patir, però que ha mantingut el bloc, un gran avantatge quan la Lliga arrenca. Així, els dos equips es troben empatats a la classificació i avui és una bona ocasió per marcar diferències. Pochettino va dedicar-se ahir als elogis, sobretot cap a la figura del tècnic rival. "Som dos equips amb ambició. Ens enfrontem a un equip descarat, ambiciós. Sóc un admirador de la feina de Manolo Preciado. És una persona que prioritza sempre el grup i em té captivat des de fa temps", va relatar.

Pochettino va lloar l'estat de l'Espanyol. No el preocupen els problemes per fer gol, tot i quedar-se sense marcar en sis dels deu partits disputats. La pólvora mullada és un mal que s'arrossega del campionat anterior, però el nombre d'ocasions creades deixa marge a l'optimisme. Avui és una bona oportunitat de demostrar-ho, en l'estadi que fa uns mesos va viure tres gols blanc-i-blaus. És la via per consolidar-se a la zona alta, objectiu que, vist l'inici de Lliga i les set jornades sense caure, és prou realista per il·lusionar en la nova etapa a Cornellà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona