Esports

Iniesta adverteix que les baixes no seran cap excusa per jugar contra l'Atlètic

El migcampista del Barça destaca la importància de l'equilibri entre les línies i dóna un vot de confiança als joves del planter

El migcampista del FC Barcelona Andrés Iniesta considera que les nombroses baixes del conjunt blaugrana en defensa no són cap "excusa" i que, jugui qui jugui, la "dinàmica" de joc serà la mateixa. Iniesta ha afirmat que l'important és tenir un bon "equilibri" entre la línia del darrere i la davantera.

"Qui jugui sap el que ha de fer. L'únic que canvia són els jugadors, però les funcions són les mateixes. És una situació difícil perquè són molts jugadors lesionats i d'una mateixa línia, però tirarem amb el que tenim. No busquem cap tipus d'excusa en aquest sentit. El que és important per defensar és que tots pressionin, hi hagi baixes o no. És una qüestió d'equilibri", ha argumentat.

Sobre el partit contra l'Atlètic de Madrid d'aquest diumenge, Iniesta ha afirmat que una victòria al Calderón seria "un pas més", però no un "cop" a la Lliga, ja que es pot "punxar" en qualsevol camp. "Evidentment, guanyar en un camp com el de l'Atlètic et dóna confiança, però crec que és un partit més. Cada jornada demostra que si no ho fas bé i no estàs al cent per cent et pots deixar punts en qualsevol camp", ha assenyalat.

Respecte al possible debut diumenge d'alguns del planter blaugrana, el migcampista confia en el "talent" dels joves jugadors i creu que estan "preparats" per estrenar-se a Primera. "Tenen unes ganes tremendes de debutar. Han d'estar tranquils, ser ells mateixos i que tinguin clar que si juguen és perquè hi estan capacitats. Les ganes i la il·lusió guanyen els nervis. Estem molt tranquils amb els que puguin jugar", ha manifestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.