Esports

La capella ardent de Jarque s'obre al públic a les 14h

El cos del futbolista de l'Espanyol ha arribat aquesta matinada procedent d'Itàlia

La capella ardent del capità de l'Espanyol, Daniel Jarque, mort dissabte passat a Coverciano (Itàlia) a causa d'una fallada cardíaca , ha quedat instal·lada des d'aquest dimarts al matí a la llotja presidencial del nou estadi Cornellà-El Prat. La capella ardent, però, no s'obrirà al públic fins a les 14h, ja que la família ha expressat la voluntat de poder vetllar el jugador en la intimitat. Les persones que vulguin retre l'últim homenatge a Jarque podran visitar la capella fins a les 18h de la tarda.

El vicepresident del Espanyol, Joan Collet, que va agrair ahir les mostres de condol rebudes, ha reconegut que la voluntat de l'Espanyol és "que la família del jugador se senti reconfortada amb tota la logística que posem a la seva disposició". També va destacar el suport de totes les institucions, des del govern espanyol i l'itlià, a la Generalitat i els partits polítics.

El cos de Jarque ha arribat aquesta matinada des de Florència després que l'autòpsia es practiqués amb total normalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.