Esports

El Barça no anirà al mercat d'hivern

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, comença a valorar quin és el millor moment per convocar les eleccions a la presidència del club

Llevat d'imprevistos d'última hora, el FC Barcelona no realitzarà cap operació en el mercat d'hivern, fet que significa que la rumorejada incorporació de Robinho a les files blaugranes queda descartada.

I és que, segons ha confirmat aquest dilluns en una entrevista a RAC1 el president del Barça, Joan Laporta, "les condicions que el club estava disposat a acceptar no són del gust del Manchester City" i, a més, "estem molt satisfets amb la plantilla que tenim".

Després de l'última gesta del FC Barcelona al Mundial de Clubs d'Abu Dhabi com a culminació d'una temporada històrica i mai aconseguida fins ara, Laporta ha dit que ara començaran a valorar quin és el millor moment per a l'entitat per convocar eleccions.

"El primer impuls diu que el millor moment és a final de la temporada esportiva, però també em balla pel cap fer-ho abans de la recta final, ho haurem de reflexionar bé", ha assegurat.

En aquest sentit, ha afirmat que al seu entendre hi ha diversos companys de l'actual junta directiva que poden fer un bon paper en les pròximes eleccions a la presidència del club.

"Tenim un model que funciona i amb el qual hem establert una dinàmica guanyadora, i el millor per perpetuar aquest model és la gent de la junta. Per mi, seria un error canviar de model. Hi ha gent que ha abandonat la junta perquè no creia en el model que tants èxits ens està donant", ha argumentat Laporta.

Pel que fa al futur de l'entrenador Pep Guardiola, Laporta ha descartat que vulgui esperar a saber qui serà el pròxim president.

"Guardiola –ha detallat el president blaugrana– pren les decisions de forma molt reflexiva. Ell té clar que per part del club no hi ha cap problema, però hi ha qüestions des del punt de vista personal i esportiu que vol reflexionar bé, vol tenir clar que pot continuar amb aquesta dinàmica guanyadora".

El president del FC Barcelona ha lloat el treball del tècnic al capdavant de l'equip blaugrana i ha manifestat el seu desig que el de Santpedor continuï a l'entitat, ja que és "el millor entrenador de la història del Barça" i s'ha mostrat segur que s'erigirà com el millor entrenador de la història del futbol.

"Juntament amb Cruyff, Frank Rijkaard i Helenio Herrera, Pep està en el grup dels millors entrenadors de la història del Barça. Com que té molt recorregut encara al Barcelona, s'erigirà com el millor entrenador de la història. No em vull imaginar el futur del Barça sense Guardiola", ha assegurat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.