Esports

Iniesta espera jugar a Roma

Té un petit trencament de dos centímetres al recte anterior de la cama, però tant el jugador com els metges esperen poder forçar la recuperació per a la final de la Champions, tot i que normalment duraria quatre setmanes

El barcelonista Andrés Iniesta està convençut que podrà jugar la final de la Champions contra el Manchester United, el pròxim 27 de maig a Roma, ja que únicament pateix "un petit trencament" muscular.

Iniesta es va lesionar durant els minuts finals del partit contra el Vila-real i van saltar totes les alarmes al Camp Nou, després que els serveis mèdics anunciessin que el manxec havia patit un trencament al recte anterior de la cama dreta, que li impedirà jugar la final de la Copa del Rei de dimecres que ve contra l'Athletic, i que el deixa en dubte per a Roma.

No obstant això, una vegada realitzades aquest dilluns una sèrie de proves mèdiques, Iniesta ha confirmat les "bones notícies" i està convençut que arribarà a temps per al partit que es jugarà a l'Estadi Olímpic de Roma.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.