Esports

Xavi s'entrena amb el grup i entra en la convocatòria

El migcampista arrossega molèsties a la cama esquerra, però anirà a Vila-real amb el grup

El migcampista del FC Barcelona Xavi Hernández s'ha entrenat aquest divendres amb el grup tot i que arrossega molèsties al múscul solear de la cama esquerra i ha entrat en la convocatòria per al partit de Lliga que el Barça disputarà aquest dissabte contra el Vila-real.

El migcampista Sergio Busquets també ha entrat a la llista, tot i que en l'últim entrenament abans de viatjar a Vila-real ha fet un treball específic per recuperar-se d'un cop al genoll esquerre. En canvi, el defensa Éric Abidal, que també s'ha entrenat amb els seus companys, encara no es troba totalment recuperat de les seves molèsties al pubis i, per tant, no serà al Madrigal.

La convocatòria la integren 20 jugadors, els 18 que el tècnic, Josep Guardiola, va inscriure en l'últim partit de Champions, més els defenses Carles Puyol i Dmitro Txigrinski, baixes davant l'Inter per sanció en el cas del de la Pobla de Segur, i perquè no estava inscrit, pel que fa a l'ucraïnès.

Els 20 jugadors que viatjaran a Vila-real són: Valdés, Pinto, Puyol, Márquez, Gabi Milito, Txigrinski, Piqué, Alves, Maxwell, Xavi, Sergio Busquets, Keita, Touré Yaya, Thiago, Jeffren, Bojan, Messi, Pedro, Henry i Ibrahimovic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.