Esports

Diversitat de criteris a Can Barça

Els tècnics reclamen més reforços però els dirigents relativitzen que la plantilla sigui curta Guardiola insisteix amb Txigrinski i el club apunta a altres objectius

El Barça es presentarà demà a l’afició en el Trofeu Joan Gamper amb només dues cares noves, la de Zlatan Ibrahimovic i la de Maxwell, si no hi ha un moviment sorpresa a les oficines del Camp Nou. Peccata minuta per a Pep Guardiola. El Barça ha perdut gruix de plantilla i encara no sap si podrà aportar fitxatges prioritaris a deu dies de disputar-se el segon títol de la temporada (la Supercopa europea) i a 13 perquè arrenqui la Lliga i es tanqui el mercat. Peccata majúscula –però encara reversible– per a la secretaria tècnica i els directius, que hauran d’esgotar el temps i les possibilitats per satisfer l’entrenador.

Mai no havia trigat tant el Barça a arrodonir la plantilla des que Txiki Begiristain n’és el secretari tècnic. Mai abans havia sigut tant bona, repliquen des de la cúpula del club. Però a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí s’ho miren des d’un altre prisma. Guardiola manté una línia de prudència en les peticions davant el club. Però és la seva mà dreta, Tito Vilanova, qui es permet anar més enllà per remarcar que el cos tècnic no s’acontenta amb l’actual nombre de jugadors. “Tant al Pep com a mi ens agraden les plantilles curtes, però aquesta és més curta que la de l’any passat. No hem cobert la marxa de Cáceres [esclar que Henrique no compta] i la de Hleb tampoc”, va indicar, mentre Begiristain es defensava que “la plantilla és més o menys curta depenent del valor que donis al planter”.

La qüestió és que la plantilla és de només 22 jugadors (comptant el lesionat Milito, el tercer porter Jorquera i Henrique i Gudjohnsen, als quals es busca una sortida). Mentre Guardiola no vol renunciar a Txigrinski, la directiva veu més clar intentar fitxar Cesc, per bé que el mateix tècnic l’ha descartat. “Guardiola insisteix molt en Txigrinski, però també va insistir molt l’any passat en Hleb”, diuen sotto voce a la cúpula. “Però és ell qui hi entén”, s’afanyen a relativitzar. I mentrestant, res es mou al mercat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.