Esports

Ronaldinho i Van Gaal hi posen el morbo

Milan, Bayern i Lió són els possibles rivals de més entitat per al Barça en el sorteig del dia 18

La primera fase ja és història. Els favorits han fet els deures i entre els qui no han estat a l’altura destaquen els noms del Liverpool i el Juventus. L’últim dimecres de la primera fase va dibuixar un bon panorama per al Barça, que assistirà tranquil al sorteig del dia 18, amb tres noms a evitar: Milan, Bayern i Lió.

Ronaldinho i Van Gaal posaran el morbo en el sorteig de vuitens. Si la primera fase va comportar Samuel Eto’o de rival, el destí podria tornar a creuar els blaugranes amb un ex. Són els rivals a evitar, si bé ni el Milan ni el Bayern donen mostres regulars de solvència. El tercer nom seria un Lió que va canviant les cares mantenint la competitivitat, fins al punt que només el gol de Gilardino a Liverpool al temps afegit va negar-los el primer lloc. Benayoun havia avançat els reds i Jorgensen va iniciar la remuntada viola al segon temps.

Els altres rivals tenen menys nom i menys nivell, si bé no s’hi val a badar amb el Porto, que té pólvora al davant amb Hulk i Falcão i la temporada passada va fer suar de valent el Manchester United. És l’últim nom a tenir en compte.

Creuar-se amb Hleb
Els altres quatre possibles rivals ja consideren un èxit veure’s a vuitens. La versió reduïda del morbo vindria amb Hleb. L’Stuttgart va aconseguir ahir el segon lloc amb tres gols (Marica, Träsch i Pogrebniak) en els 11 primers minuts i va acabar així amb el somni de l’Uniera romanès (3-1), si bé ocupa un lloc a la zona de descens a la Bundesliga, clara mostra dels problemes de l’equip. Leonardo va classificar l’Olympiacos contra un Arsenal que no s’hi jugava res i deixant fora l’Standard Lieja, mentre que l’últim creuament que es podria produir seria un CSKA de Moscou que ha canviat dos cops d’entrenador i està pendent de si el sancionen per dos casos de dopatge.

El Barça, doncs, pot anar força tranquil al sorteig del dia 18, només pendent del factor morbo amb Ronaldinho i Van Gaal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.