Esports

Laporta insisteix que hi ha una campanya en contra seu des de la caverna mediàtica espanyolista

El president parla de les fotografies que li van fer després del Barça-Madrid

El president del Barça, Joan Laporta, ha assegurat avui que existeix una campanya en contra seu de la "caverna mediàtica espanyolista" i ha afegit que des de Madrid no se suporta que el FCB sigui el líder de la Lliga.

En declaracions prèvies al dinar de les directives de Xerez i Barça, Laporta s'ha referit a la publicació d'unes fotografies que li van fer durant una festa celebrada diumenge després del triomf del Barcelona contra el Reial Madrid, i ha declarat que "han de fer unes fotos d'amagat, a traïció i després publicar-ho amb l'ànim de desprestigiar".

El mandatari blaugrana ha manifestat que "és un més d'aquesta estirp que és la caverna mediàtica espanyolista, que, a través d'un individu i d'amagat, fa unes fotos a traïció". "Això vulnera el dret a la intimitat, és un atemptant a la integritat i una falta d'ètica professional".

"Posen tota la seva ràbia per intentar desprestigiar i erosionar al Barcelona, cosa que porten intentant des de fa anys, des de molt abans que arribéssim nosaltres, però que no van a aconseguir", ha apuntat Laporta.

Respecte a la seva ideologia catalanista, el dirigent ha indicat: "em persegueixen a mi personalment per les idees que tinc i desviar així l'atenció d'un resultat que els fa mal. Reaccionen amb aquesta ràbia i mala fe".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.