Esports

Sis jugadors del Barça nominats als premis de la UEFA

Víctor Valdés, Piqué, Xavi, Iniesta, Messi i Eto'o aspiren als guardons dels millors de la Champions

Sis jugadors del Barça que van conquerir la Champions la temporada passada van ser inclosos ahir en la llista de nominats als premis anuals de la UEFA, que s’han de presentar a Montecarlo la setmana que ve.
Víctor Valdés opta al guardó de millor porter de l’any juntament amb Van der Sar (Manchester Utd.) i Cech (Chelsea); Piqué està nominat al del millor defensa al costat de Vidic (ManU) i Terry (Chelsea); Xavi i Iniesta només tenen com a rival Gerrard (Liverpool) per al premi al millor migcampista de l’any; i finalment, Eto’o, ara a l’Inter, i Messi, pugnaran amb Cristiano Ronaldo pel guardó al millor davanter. En total cinc jugadors formats al planter del Barça, opten al màxim reconeixement de la UEFA.

L'any 2006, després de guanyar la Champions de París amb el Barça de Rijkaard, la UEFA va atogar quatre dels cinc premis a jugadors del Barça. Puyol va ser escollit millor defensa de la Champions, Deco millor migcampista, Eto'o va ser triat com a millor davanter i Ronaldinho com a millor jugador. Aquest cop, amb Víctor Valdés es podria produir el ple de premis per als jugadors del Barça.

La votació final dels premis serà el resultat de la suma dels vots dels entrenadors dels 16 equips que van arribar als vuitens de final de la Lliga de Campions la temporada passada. El desenllaç d'aquests premis es coneixerà el proper dijous 27 d'agost, el dia abans de la celebració del partit de la Supercopa d'Europa que enfrontarà al Barcelona amb el Xakhtar Donetsk.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.