Esports

Webber i Rosberg, "pole" a Malàisia

De la Rosa sortirà des de la sisena fila i Alguersuari des de la setena

L'australià Mark Webber (Red Bull-Renault) i l'alemany Nico Rosberg (Mercedes) compartiran la primera fila de la formació de sortida del Gran Premi de Malàisia. Fernando Alonso (Ferrari) sortirà des de la desena.

La sessió de classificació ha estat condicionada per la tradicional tempesta que cau a la tarda sobre el circuit de Sepang, que  ha provocat l'eliminació a la primera ronda dels pilots de Ferrari, Fernando Alonso i el brasiler Felipe Massa, i dels de Mclaren-Mercedes, els britànics Lewis Hamilton i Jenson Button, aquest últim per sortida de pista.

La tempesta ha obligat el director de carrera|, el britànic Charlie Whiting, a aturar-la durant divuit minuts, per permetre que milloressin les condicions meteorològiques.

Pel que fa als catalans, Pedro Martínez De la Rosa sortirà des de la sisena fila (12) i Jaume Alguersuari des de la setena (14).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.