Esports

Cristiano es prova avui per al clàssic

Tot apunta que Pellegrini el traurà a la segona part del Madrid-Zuric

S'ha acabat el compte enrere i Cristiano Ronaldo tornarà aquesta nit a un terreny de joc, després d'una lesió que l'ha mantingut 55 dies allunyat dels terrenys de joc. La seva esperada reaparició serà davant el Zuric, equip al qual l'equip blanc no només està obligat a guanyar per no complicar-se la classificació per a vuitens de final -enlaire, tot i derrotar els suïssos, en funció del resultat del Marsella a Milà-, sinó també a fer-ho de manera contundent per presentar-se amb les millors vibracions possibles al clàssic de diumenge al Camp Nou.

Aquesta és, a priori, la intenció de Manuel Pellegrini, que ahir es felicitava de disposar de la totalitat de la plantilla, llevat de Guti. "Sempre és bo per a un tècnic tenir diferents alternatives en partits importants com els d'aquesta setmana", va manifestar el xilè, fent especial esment, com no podia ser d'una altra manera, a Cristiano Ronaldo: "És impossible no trobar-lo a faltar".

L'absència del portuguès ha suposat per al Madrid una experiència similar a la d'una muntanya russa, un descens vertiginós en el seu joc i resultats per passar a una lenta i agònica recuperació que, si bé l'ha deixat fora de la Copa, li ha servit per arribar al liderat, segons va destacar.

Sergio Ramos i Lass
Amb tota probabilitat, el jugador reapareixerà avui a la segona part i molts apunten que diumenge recuperarà la titularitat. "Cristiano entra a la convocatòria -va apuntar Pellegrini-. L'he vist bastant bé els últims dies d'entrenament i ja veurem quants minuts juga". Al costat del portuguès, destaca el retorn de Sergio Ramos, absent els dos últims partits per la mala interpretació del club del seu partit de sanció després de ser expulsat al Vicente Calderón; i de Lass, recuperat de la seva sobrecàrrega muscular.

"Només tenim en ment el partit davant el Zuric", va voler destacar Pellegrini en ser preguntat pel clàssic . Ni una paraula en referència al Barça i la hipòtesi sobre el que més li convindria al Madrid pel que fa a l'enfrontament entre els culers i l'Inter, per allò de l'estat anímic. Al xilè l'única cosa que li interessa és la classificació, deixant al marge fins i tot si l'important és acabar com a primer o segon de grup.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.