Esports

Valdano demana perdó i Pellegrini diu estar "avergonyit"

El director general del Reial Madrid i l'entrenador del primer equip de futbol abaixen el cap després de perdre per 4 a 0 davant l'Alcorcón en el seu primer partit de Copa

Jorge Valdano, director general i adjunt al president del Reial Madrid, ha demanat perdó a l'afició madridista per la derrota del seu equip davant l'Alcorcón, a la Copa (4-0), que ha qualificat com "una lliçó d'humilitat".

"Ha estat una nit difícil, demanem perdó. Aquests cops són una lliçó d'humilitat de la que en sortirem enfortits i revertirem la situació", ha dit Valdano a Canal +, després del partit d'anada dels setzens de final.

"En els primers minuts hem perdut moltes pilotes i això ens ha condemnat", ha dit Valdano que ha tornat a repetir que havia estat "una lliçó d'humilitat".

Sobre si perillava l'entrenador Manuel Pellegrini ha contestat: "No és moment de contestar aquesta pregunta, ara és el moment d'estar units".

Així i per la seva banda, Pellegrini s'ha mostrat "avergonyit" per la derrota, però ha assegurat que buscarà l'equip que tothom vol veure.

"Ha estat una vergonya, estic avergonyit, però buscarem al Madrid que tots volem veure. Ara hem de donar la cara i som conscients de la responsabilitat que tenim", ha manifestat Pellegrini en roda de premsa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.