Esports

Guti: "Me'n vaig del Real Madrid"

En l'avantsala del clàssic anuncia de manera inesperada la seva sortida del club blanc. Posa com a arguments les ganes de conèixer llocs nous i l'avorriment que li provoca Madrid

Guti ha anunciar aquest dijous que el partit de dissabte contra el Barça "serà, amb tota probabilitat, l'últim clàssic" que disputarà i va anticipar la seva sortida del Madrid el 30 de juny vinent, malgrat que encara li queda un any de contracte.

"Segur que el Madrid ho entendrà i arribarem a un acord. No cal fer-ne cap drama, de tot això, és llei de vida, el més important és anar-se'n tan dignament com sigui possible d'un club com el Real Madrid", ha manifestat el migcampista blanc, que ha deixat entreveure que la seva possible destinació seria Anglaterra, Itàlia o un país àrab. "Em queden dos anys de futbol, dependrà de l'oferta per triar el meu futur", ha afegit.

La veritat és que el club blanc prepara ja des de fa temps una operació sortida que encapçalen Raúl i Guti, encara que el 14 ha volgut justificar aquesta declaració argumentant que està "avorrit" a la ciutat i que té ganes de conèixer altres llocs.

No se sap el motiu pel qual el futbolista format al planter de l'entitat blanca ha anunciat en unes declaracions a l'emissora Onda Madrid aquesta decisió just abans d'un partit tan transcendental, però podria estar relacionat amb la seva possible suplència contra el Barça en el clàssic de demà al Santiago Bernabéu.

Dimecres, el tècnic xilè Manuel Pellegrini va assajar amb el possible onze inicial sense el migcampista madrileny, amb l'argentí Garay i el valencià Albiol de centrals, Sergio Ramos a la banda esquerra i Arbeloa cobrint les espatlles de Marcelo, que avançaria la seva posició.

Ja parla de recanvis
Per cobrir la seva posició, Guti va recomanar al club la contractació de David Silva o de Cesc Fàbregas: "Si fos per mi, però, m'enduria Iniesta, crec que és el futbolista que té més projecció mundial, està en un moment molt brillant i pot donar molt més… Però és gairebé impossible".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.