Esports

Forlín busca el seu lloc a l'onze

L'argentí va arribar l'estiu passat per ocupar el lloc del desaparegut Dani Jarque

Juan Forlín va arribar aquest estiu per 5 milions d'euros a l'Espanyol. L'argentí va ser el fitxatge estel·lar de l'Espanyol i l'encarregat d'ocupar la vacant deixada per Dani Jarque. Ningú dubta de la seva categoria i en breu està cridat a ser un dels referents de l'equip. Tot i les seves credencials, ara haurà de lluitar de valent per recuperar el seu lloc en l'onze. Les bones prestacions de central del planter Víctor Ruiz fan difícil que pugui recuperar el seu lloc natural després d'un mes lluny dels terrenys de joc. «Físicament em trobo bé. Estar lesionat és el pitjor i tinc ganes d'estar amb l'equip. El futbolista està exposat a aquestes coses i quan t'exigeixes al cent per cent pot ser que et lesionis», explicava el jugador, que tornarà a entrar en la convocatòria avui contra el Deportivo. Més complicat serà veure'l en l'onze contra els gallecs: «Mai no m'he sentit titular; he vingut a sumar. M'alegro que les coses li surtin bé, a Víctor Ruiz. En cada partit demostra el que pot donar». Ara, unes de les possibilitats seria jugar al doble pivot, juntament amb Moisés Hurtado. «Jugaré on l'entrenador cregui convenient. És una posició que m'agrada. No hi estic gaire acostumat, però ho faig amb molt d'ànim», explicava l'argentí.

D'altra banda, el defensa es va referir al partit de demà contra el Deportivo, un partit clau per mantenir la distància amb la zona baixa de la taula: «Sabem que serà un partit molt complicat i dur, però nosaltres confiem en el que fem. Hem d'aixecar el cap després de la derrota i anar a guanyar el partit».

Per últim, el futbolista també va revelar que està tramitant el passaport comunitari.

Dóna el seu suport a Nakamura
El futur de Nakamura a l'Espanyol és una incògnita. En l'àmbit esportiu Mauricio Pochettino no està content am el seu rendiment, però econòmicament pot donar grans rèdits a l'Espanyol. Forlín no va entrar en aquestes consideracions i va donar el seu suport públic al futbolista japonès: «És un gran jugador. No sé què passarà ni el que s'està parlant. El veig bé i unit al grup». Ahir el jugador va abandonar la ciutat esportiva en el cotxe de Kameni, el seu estava al taller, i sense fer l'aturada protocol·lària amb els periodistes del seu país.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.