Esports

Cruyff podria dirigir la selecció catalana

La Federació Catalana de Futbol ha ofert a l'exentrenador del Barça la possibilitat de fer-se càrrec de l'amistós del desembre. El tècnic holandès encara no ha donat resposta

La Federació Catalana de Futbol negocia amb Johan Cruyff la possibilitat que l'extècnic blaugrana es faci càrrec del partit amistós de la selecció catalana de futbol en el pròxim partit amistós del mes de desembre. A més, es treballa amb la possibilitat que aquest amistós, previst per al dia 22, es jugui contra la selecció d'Holanda, tot i que també s'espera resposta d'Itàlia i Alemanya.

Fa temps que des de la federació es negocia amb Cruyff aquesta possibilitat, tot i que l'holandès encara no ha donat una resposta definitiva. De fet, aquesta opció no ha estat gaire ben rebuda en diferents sectors del barcelonisme. Precisament aquest diumenge a la nit, l'exseleccionador català Pere Gratacós va criticar a Catalunya Ràdio aquesta possibilitat perquè Cruyff no parla català. Per Gratacós, el seleccionador de Catalunya hauria de ser un tècnic català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.