Esports

Els Mossos carreguen contra els aficionats del F.C.Barcelona a Canaletes

Unes 40.000 persones celebren el triomf blaugrana al centre de la capital catalana durant tota la nit

Els Mossos d'Esquadra han carregat aquesta matinada contra els aficionats del FC Barcelona que celebraven el títol de Lliga aconseguit pel seu equip a la font de Canaletes ia la plaça de Catalunya, després de rebre una pluja d'ampolles i bengales i registrar diversos altercats.

La càrrega amb pilotes de goma ha començat a les 00.30 hores, mitja hora després que tanquessin l'escenari instal·lat a la plaça Catalunya per als aficionats, on hi havia una gran pantalla per oferir imatges de la victòria del Barça i entrevistes amb els jugadors i membres del club. Els incidents van començar als carrers de Tallers i Elisabets, a la confluència amb la Rambla, on diversos grups de joves van llançar ampolles i bengales contra les barreres policials apostades per mantenir el control i la seguretat.

Després que grups d'aficionats fessin dues fogueres de grans dimensions a Canaletes, a prop d'edificis, i que es registressin diversos altercats més, es va desencadenar la càrrega policial, que va dispersar a la massa de seguidors blaugranes pels carrers veïnes, especialment pel passeig de Gràcia. Desenes de milers d'aficionats, més de 40.000, havien anat a celebrar el triomf de l'equip.

A més, al passeig de Gràcia un grup d'aficionats ha fet una gran foguera i diverses motocicletes van ser destrossades. Durant tota la càrrega policial es van practicar nombroses detencions, mentre un helicópter de les forces de seguretat sobrevolava la zona per vigilar el transcurs dels indidentes.

Abans de la intervenció policial, durant les festes, es van sentir càntics habituals com l'himne blaugrana, es van onejar desenes de banderes i es van llançar nombrosos petards i bengales. Molts aficionats van pujar a fanals, quioscos i una bastida cololocada a un edifici de la Rambla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.