El Madrid goleja a Mallorca (1-4)

Els blancs guanyen amb 'hat-trick' de Cristiano Ronaldo inclòs i es tornen a posar a només un punt del Barça

Els pols per la Lliga entre el Barça i el Madrid continua ben viu després que aquest dimecres els blancs hagin golejat el Mallorca a Son Moix (1-4) i s'hagin tornat a col·locar a només un punt dels blaugranes.

El matx entre mallorquinistes i madridistes ha començat posant-se a favor dels locals -i de retruc, favorable als interessos barcelonistes- quan Aduriz ha obert el marcador al quart d'hora. Amb tot, Cristiano Ronaldo, que acabaria fent un hat-trick, empatava deu minuts més tard i amb 1-1 s'arribava al descans.

A la represa, els de Manuel Pellegrini han forçat la màquina i el portuguès, en dues ocasions més, als minuts 56 i 71, i Higuaín, al 81, han arrodonit la victòria blanca.

Fitxa del partit
1 - Mallorca: Aouate; Josemi, Rubén, Nunes, Ayoze; Julio Alvarez, Martí (Mario Suárez, min. 59), Borja Valero, Castro; Víctor Casadesús (Keita, min. 59) i Aduriz (Webó, min. 77).
4 - Real Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos, Raúl Albiol, Garay, Arbeloa; Gago, Xabi Alonso, Granero (Diarra, min. 74); Kaká (Guti, min. 58), Cristiano Ronaldo (Benzema, min. 82) i Higuaín.
Gols: 1-0, min. 15: Aduriz; 1-1, min. 25: Cristiano Ronaldo; 1-2, min. 56: Cristiano Ronaldo; 1-3, min. 71: Cristiano Ronaldo; 1-4, min. 81: Higuaín.
Àrbitre: Clos Gómez (Comitè Aragonès). Groga a Arbeloa, Aduriz, Granero, Borja Valero i Nunes.
Camp: Son Moix (19.200 espectadors).