El Barça tanca el seu millor any amb empat en l'amistós contra el Kazma Sporting

El marcador ha quedat en 1-1, amb un gol de Bojan i un de Dafiri

El Barça ha tancat aquest dilluns, amb un empat en el partit amistós contra el Kazma Sporting kuwaitià (1-1), el millor any de la seva història, coronat com el millor equip de la història del futbol després de conquistar els sis títols en joc.

L'herba de l'estadi d'Al-Sadaqua Walasalm d'Al Asimash l'han trepitjat jugadors blaugrana no habituals, com ara Thiago Alcántara, Jonathan dos Santos i Milito. Bojan Krkic és qui ha portat el pes de les operacions en atac i s'ha obstinat en buscar el gol, que ha arribat en el minut 80, després de rebre una passada de Touré Yayá i superar el porter Al Fathly amb un xut de vaselina. Tanmateix, el marcador ha sigut equilibrat per Abdullah Al Dafiri en el minut 92, entre la cridòria dels aficionats locals.

A la primera part, l'ocasió més clara l'ha tinguda Thiago Alcántara amb un remat al pal (minut 14). Després Jonathan dos Santos (minut 19), Bojan Krkic (minut 36) i Víctor Vázquez (minut 40) ho han intentat davant la meta de Kankoune.

Durant la segona meitat, i després d'una sèrie de canvis, el partit ha anat perdent intensitat. El Barça ho ha intentat, sobretot per mitjà de Bojan, però el davanter no ha encertat sol davant el porter (minut 51), com tampoc Jonathan dos Santos (minut 60) ni Márquez en un remat de cap (minut 75).

No es trobaven al camp ni Leo Messi ni Xavi Hernández ni Andrés Iniesta ni Dani Alves, tots ells a Zuric per participar en la gala de la UEFA, i de la resta de titulars només han participat Touré Yaya, en la segona meitat, i Rafael Márquez.

Els blaugrana inicien les vacances fins al 28 de desembre que ve, encara que algun dels components de la plantilla participaran aquest dimarts en l'amistós Catalunya-l'Argentina.