Esports

Rossi vola amb Ferrari a Montmeló

L'italià, però, diu que conduir una moto és "més divertit"

El nou vegades campió mundial de motociclisme, l'italià Valentino Rossi, ha marcat un temps rècord (1:21.9) al circuit de Montmeló amb el Ferrari de fa dues temporades, i s'ha quedat a tres dècimes de la volta ràpida en carrera de Kimi Raikkonen al GP de Catalunya de 2008 (1:21.6) i a només una de la pole aconseguida pel pilot finlandès (1.21.8) en aquesta mateixa prova.

Rossi, que a més de conduir l'antic monoplaça amb uns pneumàtics de GP2, tal com obliga el reglament de la FIA en aquest tipus de tests de pretemporada, ha volat sobre l'asfalt, molt més sec que en la jornada anterior, la qual cosa li ha permès baixar en més de quatre segons el millor crono aconseguit ahir (1:26.2).

A la sessió matutina ha fet 29 voltes al circuit i no ha pogut baixar d'1:25. Potser per això, en la roda de premsa que ha donat al migdia s'ha mostrat escèptic sobre les seves opcions de donar el salt algun dia a la Fórmula 1.

"No sé. Ja veurem. Pilotar un cotxe de Fórmula 1 és una experiència magnífica, però molt estressant", ha manifestat el Dottore que ha insistit que "segueix sent més divertit muntar en moto".

Ja a la tarda, amb tandes de voltes més reduïdes i menys carregat de gasolina, l'italià ha anat reduint el temps volta a volta. Les últimes han estat excepcionals: ha parat el crono en 1:22.1, després en 1:22.0 i en l'última ha signar un fabulós 1:21.9.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.